JANJI DI CAPATI

Thursday, January 19, 2017
Salam semua.. Maaf malam ni janji tak dapat ditepati tapi dicapati.  Saya memang dah mengadap PC tua nak update tentang pemakanan dalam Atkins.  Ye lah entri sebelum ni tiba-tiba aje share resepi.  Kalau yg faham Atkins tu takpe la.. Tapi yang tak tahu tu mesti pelik.. Apa jenis breakfast la cenggini?

Tapi malang tak berbau, entah apa sakitnya, PC takde internet connection pulak dahhh! Aduhh.. Terpaksa lah update sikit guna hp aje.  Nak taip panjang ni pun dah azab semacam.. Tah berapa kali ber edit toksah cakapla. 

So sebelum saya meroyan sorang-sorang dengan blog ni.  Baiklah daku berundur dengan kadar segera.  Doa-doalah pc saya tu sekejap aje sakitnya.  My pc engineer dah membuta la pulak.  Esok pukul 3.00pagi nak ke pasar kannnn... Saya pun nak terbongkanglah! Gud nite.. Sweet dreams!!

2 comments:

{ tiga lalat } at: January 19, 2017 at 7:24 AM said...

pc engineer pon penat gak tuuh., hehe2

{ Kina } at: January 20, 2017 at 10:46 AM said...

Penat sokmo dia kannn...

Post a Comment