PULAKKK

Wednesday, January 11, 2017
Baru aje lepas mengarang confession sendiri berjela²... Rasanya kalau print mau 3 pages jugakla.  Tiba².. ehh... boleh ko hang pulak ye wahai pc??? Aduusssss... Hilang mood nak story mory malam ni.  Ni baru aje settle restart pc, tryle masuk Blogger semula untung² dah tersave sekerat ke... Huuuwwaaaaaa.... Takpelah... tido ajelah dulu... Till next timee.... Huuuwwaaaaaa....

P/s : Nak tau cara turunkan berat 10kg dalam 2, 3 minggu?? Bukan product ye... (I anti produk² kurus, ubat² dan seumpamanya tau.. so jgn buang karen nak suggest ye).  Tadi dah reveal.. tapi dah hilang.. nasiblah kannn... Hehehee... Balas balikkkk... muahahaha....






2 comments:

{ Aisy Nasiha } at: January 27, 2017 at 8:37 PM said...

Jenuh sy baca semua entry kina pasal diet ni.. kagum la dgn kesungguhan kina ni.. nk juga la try buat mcm ni.. moga diberikan kesungguhan sejak bersalin dh empat bulan lbh ni berat sy 52+kg je, xleh turun lg dh. Perut tak yah Tanya la..Tgk dh tahu. Buncit LG. Kalau ikutkan. 52 kg org kata xla berat sgt, tp dgn kondisi badan sy yang berlemak sana sini ni rasanya kenala usahakan juga dpt semula berat sebelum ni 45-47kg.. moga hilang sekali buncit perut ni Dan juga sado lengan dan paha ni..

{ Kina } at: January 28, 2017 at 3:16 PM said...

Tahniah.. Aisy dah bersalin ye? Sy agak lama x berpeluang blogwalking sekarang ni. Tu byk yg taktau perkembangan bligger2 lain. Aisy.. Atkins tak sesuai utk orang yang menyusu. Kalau nak buat juga, kena mula dari fasa 3 atau 4. Maksudny kena ambik juga karbo dah buah dlm hidangan.. Atau Aisy cuba buat Atkins 40. Insyaallah.. Boleh turun..

Post a Comment