MOOD BERMALASAN....

Tuesday, June 10, 2014
Masih dalam mood bermalas-malasan... Seminggu penuh dok berjalan-jalan, ni le akibatnya.  Stok baju pun menimbun... tapi cuaca panas ni, kejap je kering.  Cuma rajin dengan tak aje nak menyidai.. hehehehe... 

Sebelum start merayap ke rumah Adik, cek mailbox... sekali dapat kad ni... Ehh.. dapat Check Up Reminder untuk Tiha... hehehe... Bila masa kami nak ke Klinik Gigi pun tak tau le, malas kemain nak keluar dari kepompong ni... :)

Lately ni teringin nak makan roti, tapi my hubby plak request yg savoury.. alaa.. takde idea la plak... Saya plan nak buat beehive aje pon... Tapi rasanya, kalau buat pun, si Tiha aje yg tukang perabisnya.  Last-last kena masak something else utk org lain plak (termasuk diri sendiri...)...

Yang pastinya, selera ku makin teruk... perut pula asyik minta diisi.  Malam tadi just buat Maggi Big Curry share dengan Tiha, Ieqa & Misha.. punya la takde mood nak makan.  Time nak tido, laparnya toksah cakap la.. tapi ku bo layan kan saje.. hehehe...

Pagi ni tanak pulut & panaskan baki rendang dari freezer... pun tak menaikkan selera... Ohh Perut... Apa yg ko nak sebenarnya???




4 comments:

{ Aisy Nasiha } at: June 10, 2014 at 1:51 PM said...

ooo..pesakit klinik doktor ni. Saya pun penah sekali masa tanam akar gigi..kuatnya jalan mak buyong ni. ke mana tu? bila nak cerita

{ Mila@Rimbun } at: June 10, 2014 at 4:48 PM said...

exactly apa yg saya rasa sekarang, lapar, tp selera langsung takde. sedih rasa sebab makan terpaksa..

{ Kina } at: June 10, 2014 at 10:17 PM said...

Aisy... saya pernah checkup Tiha kat klinik ni sekali je.. tak sangka plak diorg siap hantar reminder... Tapi bagus juga, kalau tak, selagi tak sakit gigi, memang tak menjengah le ke sana.. hehehe... Ala.. tak ke mana sangat pun, ke rumah Adik aje... hehehe...

{ Kina } at: June 10, 2014 at 10:18 PM said...

Hi Mila... tension kan.. dahla perut asyik lapar, tapi memang langsung takde selera... termenung aje depan makanan. Tiap² hari jenuh cari idea apa nak makan.. :(

Post a Comment