Baby Batuk.. :(

Tuesday, December 4, 2012
Dah lebih sebulan si Mayesha batuk.  Malam² memang sentiasa berjaga-jaga sbb dia akan batuk or berkahak teruk.  At first tak bimbang sgt sbb nampak tak serious.. lately ni makin teruk.  Bawak jumpa Paed, lepas bagi ubat getting better (3 jenis ubat tu.. kenyang makan ubat je la..).  Tapi lepas seminggu makan ubat, nampak macam tak fully recover jugak.. aisehh.. mungkin kena ulang ke hospital lagi la ni.

Nampaknya bersawang balik la blog ni.  Sebulan lebih ni priority dekat baby sayang ku sorang ni aje.  Sian baby Mama..

2 comments:

{ Aisy Nasiha } at: December 4, 2012 at 7:04 AM said...

kina, try guna vapor balm 1st century...insya Allah berkesan untuk baby saya.. umo baru 3bln lbh masa selsema batuk aritu...dalam seminggu elok batuk selsemanya...sapu kat dada depan n belakang, tapak kaki

{ Kina } at: December 5, 2012 at 1:10 AM said...

oh.. ok.. thanks for the tips.. itu la, ingatkan tak serious mana sbb takde demam & nampak aktif je. Tapi kalau dah lebih sebulan, bimbang la pulak. in fact nampak makin tercungap² nak benafas.. thx again ye.. :)

Post a Comment