Children Songs

Saturday, December 15, 2012
Koleksi lagu & clips favourite anak-anak.  Kalau si Mayesha tengah tak nak duduk or sakit pun boleh diam tengok video ni.  Lagu-lagu ni saya simpan dari Laieqa baby lagi.  Sekarang ni adiknya pulak yg ralit tengok.. hehehe.. enjoy!!!

video
The Annoying Thing

video
Hippo & Dog

video
Baa Baa Black Sheep

Lagu ni format 3GP sbb utk henpon & saiz pun kecik sikit.  Kalau nak tukar format carikla converter & kalau nak play kat pc boleh guna VLC player.  Nak cari kat Youtube pon ada... Saya share 3 je dulu, next time saya upload lagi. Oh ya, kalau nak download file ni bole cuba guna program Internet Download Manager.

0 comments:

Post a Comment