BABY MINION MAMA

Friday, October 18, 2013
Dah lena pon Baby Minion Mama ni.. legaaa... kalau tak, satu apa pun tak jadik... hehehe... Sejak dibelikan minion ni,  kemain excited budak ni.  Sapa nak sentuh pun dia tak kasi.  Tiapkali nak tido, sibuk cari minion dia.. Tak padan dengan kecik, demand nya bukan main... 

Cute kan Minion ni?  Saya beli kat Kaison Festival City coz tengok harganya tersangat murah.  Kalau zaman saya berniaga soft toys dulu,  toys jenis silk/ bean sebesar ni harga jualan mesti cecah RM60.00 ke atas, Spongebob yg 8" tu pun dah RM49.90.  Tapi Minion yg besar ni di jual RM19.90.  Terus saya sambar satu (ni baby yg teringin or Mamanya???)...  

Baby Minion Mama yang dah besar... pandai request Air, Huhu (susu) & Nakk!!! tanpa segan silu... Muuaaahhhss sikit!!!



1 comments:

{ Aisy Nasiha } at: October 19, 2013 at 9:01 PM said...

Murah tu... naim tengok gambar ni berkali kali..berkenanlah tu dengan minion ni.

Post a Comment