|
Resepi simple aje.. tapi tetap sedap... |
Untuk detail lagi boleh refer kat
link ni eekk.. resepi dari Sarah lagi & for sure dari web Martha... Bawah ni ringkasan cara saya...
|
Saya sudukan pasta sauce (baki spaghetti dari freezer) ke dalam ramekins. Sayangnya kuah ni terkering sikit sbb lama sgt dipanaskan... tu yg nampak thick aje... |
|
Pecahkan telur... ingat nak buat 2 biji sebekas, tapi tak muat... Sudukan lagi sikit sauce jika suka |
|
Renjiskan cheese.. saya gunakan parmesan... |
|
Bake around 15-20 minutes or till the white just set.. tak perlu lama² nanti tak best... |
Saya hidangkan egg & tomato ni dengan garlic bread. Kali ni takde kerajinan nak buat roti sendiri, jadi guna gardenia disapu dengan butter yg digaul dengan garlic & parsley. Then toast or grill sampai garing. Beres!
0 comments:
Post a Comment