Saba Setiawangsa

Sunday, October 23, 2011
Jamah Nasi Arab & Hanith Chicken (dibungkus dlm aluminium foil) sementara menunggu Mulawah sampai... suami order Hanith Lamb.  Nasi Arab kat sini memang best, terutama ayam/lamb yg dimasak betul² lembut & juicy.  Yummyyy!!! 
Mulawah... Ni first time try.  Sebelum ni asyik order hummus (served with lebanese bread).  Mmg nampak menyelerakan!!!
Tak sangka sedap sungguh combination Mulawah & chicken Akdah (plate sebelah kanan saya).  Saya bagi 5 stars utk menu ni!! 
Siapa yg sukakan Lamb, cubalah datang sini.  Harga set Nasi & Lamb (regular) RM17 sama dengan set 1/2 chicken & Nasi Arab.  Mulawah ni pula RM4 & chicken Akdah RM13.  Portion nasinya memang banyak, yg saiz biasa pun belum tentu habis makan.

Lokasi Restoran ni betul² di seberang jalan LRT Setiawangsa (dalam kawasan kondo).  Restoran ni 2 tingkat (dp 3 lot kedai) tapi sentiasa full time lunch & dinner.  Nak parking lak, silalah masuk ke basement sbb parking kat luar tu mahal.

2 comments:

Anonymous at: June 26, 2012 at 1:00 PM said...

Salam, kedai dia dalam warisan condo ker?

{ Kina } at: June 26, 2012 at 2:14 PM said...

salam.. bukan.. dekat kawasan 3 storey shop (kondo sebelah). Betul-betul tepi jalan je, dkt dgn jejantas.

Post a Comment