LAUNDRY BALL

Friday, July 19, 2013
Pernah pegi Mr DIY tak?  Ini le antara penyebab saya ke Jusco Setiawangsa... sronok membelek barang kat sana.  Harganya pun lagi murah dari tempat² lain.  Dah banyak barang saya rembat kat sini.  Haaa.. kat bawah ni salah satu darinya.  Memang useful utk orang yg malas handwash macam saya.  

Ball ni dibeli sbb tak nak rosakkan bra² besi ku.  Selain dari tudng² yg ada awning... hehehe... Jadi saya boleh campurkan bra/tudung yg dah masuk dalam ball ni dalam cucian mesin biasa... tadaaaa.... 

Takde la special sangat.. tapi memudahkan kerja saya... :)


Kat dalam ball ni ada lagi satu ball kecik, tapi saya jarang guna ball kecik ni sbb saya sumbat bra up to 3 helai tiapkali basuh.. :)

Oh ye.. harganya RM7.50.  Mula² tu terfikir² jugak nak rembat ke tak.  Bimbang tak praktikal mana.. tapi lepas beli memang puas ati... okaylah.. berbaloi saya tabur RM7.50 kat Mr DIY tu... ;) ..






2 comments:

{ Aisy Nasiha } at: July 19, 2013 at 10:52 PM said...

Saya pernah tgk bola ni tapi tak terfikir nak beli. Nampaknya lepas ni kena beli ni.. Nampak berguna benda ni .

{ Kina } at: July 19, 2013 at 11:01 PM said...

Saya pun dah lama nampak.. biasanya time mula² nampak saya tak beli terus, takut sbb rambang mata aje.. dah balik rumah baru decide balik, memerlukan ke tak.. then baru saya beli

Post a Comment