MID VALLEY

Monday, July 8, 2013
Aktiviti santai di hari Jumaat.  Semalam melencong ke Mid Valley lepas menyelesaikan urusan kat Cafe.  Jarang sekali saya ke cafe sekarang ni kecuali jika ada masakan baru nak diajar atau ada hal penting perlu dibincangkan dengan staf.  

Since Kina Cafe letaknya amatlah berdekatan dengan Mid Valley, jadi di sini lah destinasi berjalan² kami kali ni.  Bukan ada plan nak beli apa pun, window shopping pun tak.  Berjalan sambil melayan budak² ni aje.  Then dinner kat Subway.  Saya ni kalau ke Shopping Complex memang dilemma sikit bab makan coz saya kurang suka Fast Food.  

Lepas makan we all just round² & budak² ni pastinya nak layan lampu² kat luar Mid Valley tu... Dari kecik lagi, ni memang favourite spot Tiha.... Biasanya Mama & Baba lepak kat tepi sambil layan Coffee & budak² lak Mama suapkan pretzel... Jadi sambil Mama & Baba lepak2, diorg akan ke sana-sini sbb dok ulang alik nganga mulut mintak suap...hehehe..

Tapi kali ni still kekenyangan, so skip coffee & pretzel.. :)  

Ieqa dah phobia dgn batu besar coz penah tertonggeng sekali.. budak clumsy mcm tu la.  

Suka betul budak kecik ni siap tepuk² tangan lagi... hehehe...


Tengok tu.. kalau dilepas, mmg jenuh nak tangkap... laju je lari.  Tak padan dgn kecik!!!  
Ieqa je duduk dgn penuh sopan-santun, kalau boleh nak peluk batu tu kuat² sbb takut jatuh... kuang..kuang.. Padan muka! 



Budak kecik ni tak pernah rasa jatuh dr sini lagi.. tu yg eksen tak nak Baba pegang... 
Itu aje la aktiviti Jumaat lepas.  Nanti masuk puasa we all akan ber hibernate kat rumah aje.  Kalau keluar pon pegi Bagus beli barang.  Baju raya dah ada sorang 2 lai.. cukupla tu kot..  Kasut takyah la.. semua boleh pakai lagi.. hehehe...


2 comments:

{ Aisy Nasiha } at: July 9, 2013 at 10:26 AM said...

samalah, saya pun belikan dua pasang sorang baju raya utk anak.. cukupla utk budak2. hihi..

saya rasanya selalu juga ke mid valley tapi tak penah lagi lepak kat tempat batu batu ni..

{ Kina } at: July 9, 2013 at 1:58 PM said...

ye le.. beli 2 lai je cukup.. hehehe... budak² suka main kat sini, ada air pancut & berlampu²... kalau dulu lagi meriah, siap kena pecik air. Sekarang ni lampu & percikan air dah kurang sikit... :(

Post a Comment