TEMAN BARU

Tuesday, July 30, 2013
Awal Ramadhan baru² ni bertambah ahli baru di ruang dapur kecik ku itu.  Termos elektrik Panasonic ni dibeli sbb senang sikit bila bangun sahur.  Mostly kalo terbabas tido... heheeh... xde la kelam kabut nak tunggu air panas.  Dah lama pun ada terfikir nak beli, tapi dulu rasa still ok without it.

Ramadhan kali ni beli le jugak, kebetulan tengah offer & redeem point, jadi tak bayar pun.. :)... Saya suka redeem point credit card kat Senheng sbb value lagi tinggi kalau redeem dari katalog or cash dari bank.  Dah lama saya membeli barang letrik without paying cash.. hehehehe... (tapi bil letriknya tetap kena bayar cash kan & surely keep increasing !... (sigghh)...


1 comments:

{ Aisy Nasiha } at: July 30, 2013 at 9:37 PM said...

memang mudah ada alat ni...

Post a Comment