BREAKFAST

Monday, July 1, 2013
Assalamualaikum.. tengah ketensionan menengok gelagat si baby & Ieqa berebut barang.  Saya biarkan diog sekejap, nak hilangkan stress, layan Candy Crush & Blog kejap.. heheheh.. ( :p )...

Semalam sampai dari Jengka, lepas tidokan Misha saya online kejap.  Kejap tak kejap pun sampai dekat pukul 3.00 a.m jugaklah.  Saya suka surfing & membaca tiapkali online, sedar² hari dah makin lewat.  Masa bukak blogger, terkejut beruk daku.. ada 2 comment dari pelawat baru.  

Untuk blogger lain, takat 2 komen tu apalah sangat kan?  Untuk blog suam² kuku macam saya ni memang mengejutkan le sbb saya ni mmg selalu visit blog orang tapi saya tak rajin nak tinggalkan komen.  Jadi blog saya ni ada sorang je pengomen setia, Aisy Nasiha.  Dia la satu² nya blogger yg tak jemu² meninggalkan jejak kat sini.  Makaceh ye Aisy.

Bila ada orang komen, means entry tu memang ada pembaca, wahh semangatlah kan.. ehehehe.. selama ni saya ingat entry syok sendiri aje, sendiri post sendiri baca.. :p 

Saya tak kecik hati pun kalau blog ni tak jadi tumpuan,  saya sedar kekurangan kualiti gambar & juga kebolehan berceloteh yg tak sehebat blogger lain.  Tiap kali ke blog lain,  malu aje rasa nak hadap makanan kat blog sendiri.  Nak buat cane, saya memang tak reti ambik gambar makanan bagi cantik.  Serious ni.. bukan tak pernah try.  Lagi saya possing kan makanan tu, makin hodoh jadinya.. hahahaha...

Arini saja je nak tepek gambar breakfast minggu lepas.  Saya nak perabiskan chicken meatloaf Ayamas yang tinggal sekeping tu, saya buat set American.  Tapi kali ni takde sosej, rasanya sunny side up & meatloaf ni di makan dengan toast dah cukup mengenyangkan... :)

Sunny side up ku yg overcook sedikit & terpecah kuningnya.. huhuuuu...

Okaylah.. makin parah perebutan dua beradik tu.  Sudahnya Misha melalak tak dapat apa yang dia nak... Mama nak kena masuk campur jugak nampak gayanya... (Si baby busuk tu dah makin mengantuk le tu.. cari alasan nak melalak)....

2 comments:

{ Aisy Nasiha } at: July 4, 2013 at 7:09 AM said...

hahaa..glamer lak I...

saya suka baca entry kina sebab ayat2nya selalunya lain daripada blog lain... mmg selalunya saya baca, kalau hari bz mmg baca tanpa drop komen..

teruskan ye kina....

{ Kina } at: July 4, 2013 at 10:17 AM said...

ye ke.. thx Aisy... ye.. sama² la kita membebel kat blog masing² ye... hehehe

Post a Comment