SALAM RAMADHAN

Thursday, July 11, 2013
Salam Ramadhan kepada semua umat Islam yang berpuasa... Yang tak puasa tu syohh jauh².. hehehe..

Dah nak masuk hari ketiga, baru nak greet salam Ramadhan.. ketinggalan keretapi betul la kan... Actually Ramadhan kali ni kami suami isteri (ececeh...) bertungkus lumus buat projek membungkus... hehehe... Pendek kata start dari lepas sahur sampai le tengahari,  baru le siap projek bungkus-membungkus.

Alhamdulillah... sambutan untuk menu baru amat menggalakkan.. sesilap haribulan,  we all berdua tak sempat nak buat ikut demand.  So far by 5.30 semua makanan dah hampir habis.  Nampaknya kami kena makin ligat menaikkan volume barangan jualan.

Hot stuff kat gerai kami ialah cucur udang... memang q panjang le kalau nak membeli.  Then tahun ni baru start intro pulut udang.  Pulut udang ni la yang buat kami laki bini tak cukup tido sbb demand yang makin meningkat saban hari.  Apa pun syukur kepadaNya yang mendatangkan rezeki dengan pelbagai cara & tanpa disangka...

Oklah.. nak rest dah.. 4.30a.m. dah kena start punch card kat dapur... niteee...

4 comments:

{ Aisy Nasiha } at: July 11, 2013 at 11:57 PM said...

Bestnya pulut udang, saya suka tu.. Bila nak ada kesempatan merasa air tangan kina ni? Restoren buka setiap hari ke?

{ Kina } at: July 12, 2013 at 8:05 AM said...

Itu la.. Aisy duduk jauh sangat... hehehe... tapi kalau terlepas kat area bangsar ni datangla makan kat cafe ye. Bulan puasa saya join bazaar, tak jauh dari cafe (depan bangunan UOA Bangsar Utama), bukak tiap² hari, tapi sabtu ahad takde pulut udang lee..

{ nazeef nazeem } at: July 12, 2013 at 1:48 PM said...

salam ramadhan..tu namanya rezeki melimpah ruah di bulan pose..heheheheheh

{ Kina } at: July 12, 2013 at 3:06 PM said...

Takde la sampai melimpah ruah, tapi ok la dr Ramadhan yg lepas²... hehehe.. apa pun syukur...

Post a Comment