BEBEAR BESAR

Thursday, December 12, 2013
Semalam masa jalan² menunggu spek Kak Tiha siap, saya ternampak banyak bebear besar.  Tanpa berlengah lagi, saya lari laju², berdiri depan bebear & buat peace.  Mama & Baba pun snap gambar saya.  

Ehh.. nak tengok Baba or Mama ni?? 


Dah siap ambik gambar kat situ, saya datang buat peace kat sini pulak... heheheeh..
Ehh.. Mama ni dah takde idea sangatla tu... story saya dengan bebear pon nak masuk blog!


2 comments:

{ Aisy Nasiha } at: December 12, 2013 at 8:37 AM said...

Wah..besarnya bear yang ada tu. Budak2 mesti rasa teruja dtg ke situ..

Kina, salad tu kami makan di strawbery farm yg dekat pasar malam brinchang, nama dia agro farm..agak lupa namanya.. tahu kan? Yang tempatnya mmg xjauh drp pasar malam brincang tu.

Water crest pulak saya tak pastilah boleh makan mentah atau tak.. cubalah kina ..kami mmg makan sup dan buat goreng je.

Sayur pulak saya mmg masukkan dlm bubur anak2 sejak kecil. Kat rumah sentiasa ada sayur jadi diorang dh biasa makan. Xada petua sangat pun.. mmg 4 beranak boleh makan sayur.

{ Kina } at: December 12, 2013 at 9:41 PM said...

Memang kemain suka diorg membelek. Belek aje takpe, jgn mintak beli sudah!!

Saya tak pasti plak kat area pasar malam tu, tapi bolehla cari... saya tak terfikir pun nak try salad kat sana selama ni... Rugi..rugi..

Water crest seems yummy... tu yg nak cuba gak...

Anak² mmg saya intro sayur dalam bubur tapi diorg tak nak makan... Kalau diorg nak pon carrot aje sbb warna oren kan. Tapi bila dah besar ni, carrot pon diorg tak pandang!! Tension sangat... Mungkin sbb Babanya mmg tak makan sayur, lepas kawin baru belajar makan...

Post a Comment