Terapi Minda Mama

Saturday, February 9, 2013
Misha ni layak digelar baby ceria dalam family, asal usik sikit memang over respond dia.  Tengah nangis pun boleh berenti gelak kalau ada yg mengusik.  Pendek kata semua benda memang kelakar untuk dia.  Tiapkali dia gelak, sure org lain pun nak tergelak, baby kan.. buat apa pon nampak chomel!!.. hehehe... 

video
Mayesha tengah gelak sakan tengok aksi Baba dengan hand fan... 

2 comments:

{ Aisy Nasiha } at: February 9, 2013 at 6:47 PM said...

ada masalah ipad saya ke pic mmg xda ni?
mmg budak yg comel jd pujaan ramai....

{ Kina } at: February 10, 2013 at 12:11 PM said...

Thx sebab bagitau.. ye la saya baru try bukak dekat ipad tak bleh. nanti saya cari cara nak atasi, kalau guna laptop / netbook ok aje..

Post a Comment