Tuna wrap

Wednesday, March 20, 2013
Layan wrap lagi, kali ni try dengan tuna plak.  Stok sayur takde, jadi saya letak tomato cherry aje, tu pun dah nak habis & mulai kering.  Tapi tomato cherry yg kering ni sedap sbb manis sikit (tapi khasiatnya tak sebaik yg fresh la kan..).
Just sapukan tuna

Tambahla sayur & sos / mustard or mayonis.. Oh ye, dan cheese.  Boleh letak apa jua jenis cheese pun, terpulang, kita yg nak makan kan.. :)

Gulung & grillkan.  Saya grill dalam microwave oven aje.  Nak grill atas pan pun boleh.
Buat 4 ketul aje, saya 2, suami 2.  Anak-anak makan mushroom soup & garlic bread leftover semalam.  Diorang yang request, senang keje Mama...

4 comments:

{ cik chinta } at: March 20, 2013 at 4:19 PM said...

Aaaa...sdp.

{ Kina } at: March 20, 2013 at 4:34 PM said...

ye... sedap.. hehehe..

{ Aisy Nasiha } at: March 23, 2013 at 5:20 AM said...

Sedapla...kina, aritu saya beli yg garlic pulak. Mmg baunya wangi bila bakar.. Suami cakap lagi suka yang ni. TW perkenalkan benda ni. Sy buat bekal ke sekolah..

{ Kina } at: March 23, 2013 at 3:35 PM said...

you're welcome Aisy.. happy dgr org pun suka.. nak buat pun senang je kan.. :)

Post a Comment